TÜM SERVİS İHTİYAÇLARINIZI KARŞILAMAYA HAZIRIZ

Kartal Buzdolabı Servisi

buzdolabı tamircisi ile ilgili görsel sonucu

Kartal Buzdolabı Servisi - 0216 386 47 39Konusunda uzman ve eğitimli personellerimiz ile tüm semtlere hizmeti verenKartal Buzdolabı servisi haftanın 7 günü kesintisiz hizmet vermektedir.Her zaman gerek duyduğunuz beyaz eşyalar sorun çıkardağı anda, vakit kaybetmeden faydalanabileceğiniz teknik servisimize 7×24 hizmet sunan çağrı merkezimizden ulaşabilirsiniz.Santralimizi aradığınız vakit, sizlere en yakınınızdaki donanımlı vasıtalarımız anında adresinizde olacaktır.Buzdolabınız çalışmıyorsa yapacağınız işlem servis216 yı çağırmaktır.

Kartal buzdolabı servisi,Kartal buzdolabı teknik servisi,Kartal bosch buzdolabı tamir servisi,Kartal Arçelik Buzdolabı Servisi,Kartal Beko Buzdolabı Servisi,Kartal Vestel Buzdolabı ServisiKartal Buzdolabı servis hizmeti için bizi arayın.Bize ulaşmak için www.servis216.net adlı internet sitemize girebilir veya444 80 32 numaralı telefondan bize ulaşıp arıza kaydı açtırabilirsiniz.Aynızamanda haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren gezici servis numaramızdan da bize ulaşabilirsiniz - 0532 691 56 40Servis çağırmadan önce yapmanız gerekenler:Buzdolabınız çalışmıyorsa?Cihazın takılı olduğu prizde elektrik varmı? Bu kontrolu küçük bi el aletiyle yapabilirsiniz. Elektrik yoksa prizde sigortanız atmış olabilir.

Buzdolabınızın on off düğmesinin açık olduğundan emin olun. Bu kontroller sonunda sorun devam ediyorsa buzdolabı servisimize, çağrı merkezimize ulaşmanız gerekmektedir.Buzdolabınız çalışıyor fakat soğutmuyorsa ;Buzdolabınızın kapaklarının tam olarak kapandığından emin olunuz. Isı ayar derecesinin doğru konumda olup olmağını kontrol ediniz. Standart fabrika ayarları +4 ile -18 derece arasıdır. Buzdolabınızın bakımını uzun zaman yaptırmadıysanız kondanser etrafında biriken toz ve pamukçuklarda az soğutmaya sebep olmuş olabilir.Buzdolabınız ses yapıyorsa ;Üst kapıyı açtığınızda ses kesiliyorsa soğutucu bölümdeki fan motoru arızalı olması muhtemeldir. Alt ksımdaki kompressör soğutucu fan motoru zaman içersinde toz topladığından bozulmuş olabilir. Ana kompressör arızalı olabilir.

Buzdolabınız koku yapıyorsa;

Buzdolapları soğuk hava silkülasyonuyla soğutma işlemini gerçeklerştirdiği için kokuların biribirine geçmeleri mümkündür. Buzdolablarında içersine koyduğunuz yiyeceklerin ağızlarının kapalı olması gerekmektedir. Buzdolabınız değerlerin altında soğutursa eğer koku yapar. Uzun süre bakımı yapılmayan buzdolapları yine koku yapacaktır. Biz Buzdolabı Servisi olarak her yıl buzdolabınızın bakımını hijyen ve performans açısından tavsiye ederiz. Ürünün temizliğini yaparken kullanılan piyasa kimyasalları (deterjan vs) koku yapacaktır. Gerçek temizlik ve hijyen için mutlaka orjinal bakım ürünlerini kullanmanızı tavsiye ederiz.

Buzdolabı için kullanım tavsiyeleri

Deepfreez içerisine koyduğunuz ürünlerin özel buzdolabı poşeti olmasına ve poşetin ağzını kapatırken havasını almalısınız.Buzdolabınızın kapak lastiklerine yılda 2 defa sıcak su dökerek sertleşmesini ve yırtılmasını önleyebilirsiniz. Buzdolabı servisi hizmeti almadan önce bunlara dikkat edin.Buzdolabınızın temizliğini yaparken normal temizlik ürünleri kullanmayınız. Bu tür ürünler tam hijyen sağlamaz ve buzdolabınızda kötü koku oluşmasına sebep olur. Bu tür sorunların önüne geçmek için orjinal bakım ve temizlik ürünleri kullanmanızı öneririz. orjinal buzdolabı temizleme ürününü servisimizden temin edebilirsiniz.Dairenizde her hangi bi sebepten elektrik kesintisi olduğunda buzdolabınızı kapatın ve elektrik geldikten 15 dakika sonra açınız.Buzdolabınızın nakliye gibi ürünün yan yada sırt üstü yatması durumlarında buzdolabınızı 6 saat beklettikten sonra çalıştırmalısınız.Buzdolabınızın içersine kesinlikle sıcak yiyecek ve içecek koymamalısınız.Sizlere en hızlı ve ekonomik çözümü sunmak adına yukarıda en sık görülen sorunlarla ilgili bilgilerimizi paylaştık, Umarız faydalı olabilmişizdir. Diğer tüm soru ve sorunlarınız için Kartal Buzdolabı servisimize ulaşmanız yeterlidir. bizlere 444 80 32 nolu çağrı merkezlerimizden yada onlıne servis talep bölümünden ulaşabilirsiniz.

 

HABERLER

image description

Ümraniye Arçelik Beyaz Eşya Servisi - 0216 386 47 39

. Ümraniye Arçelik Servisi Aynı gün içerisinde tüm

DEVAMI
image description

Kombi arıza kodları - 0216 386 47 39

Ariston Kombi Arıza Kodları Ve Açıklamaları Ariston Kombi 101 hata

DEVAMI
image description

Maltepe kombi servisi - 0216 386 47 39

Maltepe kombi servisi - 0216 386 47 39 Kombi bakım,

DEVAMI
image description

Kadıköy Kombi Servisi - 0216 355 27 85

Kadıköy Kombi Servisi - 0216 355 27 85 Kadıköy ve

DEVAMI
image description

Ariston Kombi Servisi - 0216 386 47 39

Ariston Kombi Servisi - 0216 386 47 39 Evimiz aynı

DEVAMI
image description

Buderus Kombi Servisi - 0216 386 47 39

Kombinizi Güvenli Ellerde Bırakın - 0216 386 47 39 Doğal

DEVAMI
image description

Baymak Kombi Servisi - 0216 386 47 39

Profesyonel bakım ve onarım Kombi servisi - 0216 386 47

DEVAMI
image description

Bosch Kombi Servisi - 0216 386 47 39

Bosch Kombi Servisi - 0216 386 47 39 Kombi kazan,

DEVAMI
icon

ÖNERİ VE ŞİKAYET

Sunduğumuz Hizmetlerle ilgili öneri veya şikayetlerinizi 0216 386 47 39 numaralı çağrı merkezimizi arayarak veya İletişim Formu'na yazarak  bize iletebilirsiniz.

icon

ADRES MERKEZ

Erenköy Mah. Telli Kavak Sok. Beyaz Saray Apt. No:10 Dükkan 5 Kadıköy / İSTANBUL

icon

EĞİTİMLİ TEKNİK KADRO

Servis ekibimizde bulunan tüm personelimiz, firmamız tarafından belirli dönemlerde eğitime tabi tutularak, güvenlik ve kalite standartlarını güncel bir şekilde takip eder.

icon

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Verdiğimiz hizmet kalitesinin en önemli ayağını müşteri memuniyeti oluşturmaktadır. Personelimiz bu bilinçle hizmet sunmaktadır.

 Beyaz eşya, Klima, Kombi tamir, bakım ve montaj servisi - 0216 386 47 39

WhatsApp Destek
Call Now Button Tıklayın Bizi Arayın